Ο ΑΡΧΕΛΩΝ στο Φεστιβάλ των Θαυμάτων

0
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τρεις εθελόντριες με πολύ κέφι, η Εμμανουέλα, η Μαργαρίτα και η Ειρήνη και 49 Εθελοντικές Οργανώσεις με πίστη σε αυτό που κάνουν, συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στη Τεχνόπολη – Γκάζι για το Wonder Festival, μια συνάντηση μικρών και μεγάλων θαυμάτων.

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ ήταν βέβαια εκεί με τα στελέχη του αλλά και τους εθελοντές του. Από το πρωί μέχρι το βράδυ υποδεχόταν τους εκατοντάδες επισκέπτες, έλυνε τις απορίες τους, εξηγούσε πως δουλεύουν τα εθελοντικά του προγράμματα στο πεδίο, τους καλούσε να επισκεφτούν το Κέντρο Διάσωσης και με κάθε τρόπο ενημέρωνε για την μεγάλη ανάγκη προστασίας του χαρισματικού και απειλούμενου αυτού ζώου, της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta.

Οι εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ, το καλοκαίρι είχαν προστατεύσει τις παραλίες ωοτοκίας στην Κρήτη, στην Ζάκυνθο και στην Πελοπόννησο, ενθουσιάστηκαν που ξαναβρέθηκαν με τους καλοκαιρινούς «συναγωνιστές» τους και μετέφεραν έκδηλα τον ενθουσιασμό τους και στους επισκέπτες.

Έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους σε κάθε επισκέπτη που ρωτούσε για τα καλοκαιρινά εθελοντικά προγράμματα και τα ενθουσιασμένα πρόσωπά τους έδιναν την καλύτερη περιγραφή.

ΑΡΧΕΛΩΝ

econews

Σχόλια