Καίνε τα αδέσποτα σε φούρνους ενόψει Euro 2012

2
8

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Οι Αρχές της Ουκρανίας μετέρχονται απάνθρωπων μεθόδων για να τακτοποιήσουν το θέμα των αδέσποτων ζώων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που η χώρα συνδιοργανώνει με την Πολωνία το καλοκαίρι του 2012.

Ουκρανοί ακτιβιστές διαμαρτύρονται εδώ και πολλά χρόνια για τις βάρβαρες πρακτικές αλλά εις μάτην. Λίγους μήνες, όμως, πριν το Euro 2012 η κατάσταση για τα τετράποδα που κυκλοφορούν αδέσποτα στην Ουκρανία έχει επιδεινωθεί.

Οι Αρχές εγκατέλειψαν την “απαρχαιωμένη” μέθοδο δηλητηρίασης με την μυοπαραλυτική ουσία ditiline και υιοθέτησαν μια “μοντέρνα και περιβαλλοντικά ασφαλή”, όπως τη χαρακτήρισαν.

Εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά και γατιά φυλακίζονται και οδηγούνται σε ένα κινητό κρεματόριο, όπου καίγονται ζωντανά σε θερμοκρασία 900 βαθμών Κελσίου.

Οι καταγγελίες έχουν υποπέσει στην αντίληψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA), η οποία αποδοκίμασε τα εγκλήματα κατά των αδέσποτων αλλά επί της ουσίας δεν έχει κάνει το παραμικρό.

Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος της UEFA επισκέφθηκε πρόσφατα την Ουκρανία και διαπίστωσε ότι “όλα βαίνουν καλώς”, ενώ οι φιλοζωικές οργανώσεις προσπαθούν απεγνωσμένα να γλυτώσουν τα αδέσποτα από τα νύχια των Αρχών.

econews

2 Σχόλια

  1. Δεν πάμε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Οι άνθρωποι έχουν καταντήσει χειρότερα απο τα ζώα. Με ποιο δικαίωμα στερούν τη ζωή απο μία αθώα ψυχούλα;

  2. Ο ανθρωπος μπροστα στο κερδος δεν υπολογιζει τιποτα!!τα βαλανε με τα ζωα,επειδη πολυ απλα δεν μπορουν να υπεσπιστουν τον εαυτο τους και τη φυση τους.Αυτο ειναι το λαθος της φυσης και της ανθρωποτητας..η λογικη και η γλωσσα επρεπε να ηταν πλεονεκτημα των ζωων!!

Comments are closed.