Φωτοβολταϊκά: η ExelGroup στην Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011

0
8

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με αυξημένο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα, συνοδεύτηκε η παρουσία της ExelGroup στην 6η Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η εταιρεία, μέσω των εκπροσώπων της, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα προϊόντα της, νέα και υφιστάμενα, αλλά και να έρθει σε επαφή με ιδιώτες και επαγγελματίες, συζητώντας τις προοπτικές, τα προβλήματα και τη δυναμική του τομέα των φωτοβολταϊκών.

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν από την ExelGroup αφορούσαν τις δύο κατηγορίες των προϊόντων που παράγονται στα εργοστάσια της, φωτοβολταϊκά πλαίσια και βάσεις στήριξης από χάλυβα υψηλής αντοχής. Αναλυτικά, παρουσιάστηκαν οι σειρές φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής απόδοσης (πολυκρυσταλλικών και μονοκρυσταλλικών) ESP series60 Poly και ESP series60 Mono, οι βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων επί εδάφους Exel G1, Exel G2, Exel G3 και οι βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων για επικλινείς και επίπεδες οροφές Exel RB1, Exel RB2, Exel RB3 αλλά και οι ολοκληρωμένες-τυποποιημένες λύσεις για οικιακές και βιομηχανικές στέγες.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο στήριγμα για τη βάση στήριξης για επικλινείς οροφές Exel RB2, όπου με τη δυνατότητα πολλαπλών ρυθμίσεων που παρέχει μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα ασυμβατότητας από τη μη τυποποιημένη κατασκευή των κεραμοσκεπών.

Ιδιαίτερη θέση στο περίπτερο της εταιρείας κατείχε ο χώρος παρουσίασης των λύσεων για στέγες καθώς και των διακριτικών σημάτων του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών ExelSolar. Στο χώρο αυτό, Συνεργάτες του Δικτύου ExelSolar είχαν την ευκαιρία να εξυπηρετήσουν επισκέπτες με ενδιαφέρον στις οικιακές εγκαταστάσεις, παρουσιάζοντας την κατάλληλη λύση για αυτούς.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ExelGroup κ. Σταύρος Τριανταφύλλου: «Με την επιτυχημένη συμμετοχή μας στην 6η Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011, συνεχίζουμε την υλοποίηση ενός προγράμματος δυναμικής παρουσίας και εξωστρέφειας, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, που παράγουμε στα δύο εργοστάσιά μας σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στην αύξηση της ελληνικής προστιθέμενης αξίας.»

econews

Σχόλια