Φωτοβολταϊκά: η Conergy στην έκθεση Energy- Photovoltaic 2011

0
8

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Conergy στην 6η Διεθνή έκθεση ενέργειας Energy – Photovoltaic 2011 (29/9-2/10/2011), παρουσιάζοντας το σύνολο των υψηλής γερμανικής ποιότητας και τεχνολογίας προϊόντων της.

Το περίπτερο της εταιρείας επισκέφτηκαν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι για να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τις νέες φωτοβολταϊκές γεννήτριες Conergy PH, Conergy EcoPro και το καινοτόμο σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών για τραπεζοειδείς οροφές Conergy SunTop trapez.

To περίπτερο της Conergy επισκέφτηκαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης (συνημμένη φωτό), εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για τη δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος της Conergy Ελλάδος, Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος, τους μίλησε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, κάνοντας παράλληλα αναφορά στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς φωτοβολταϊκών.

«Η επισκεψιμότητα της φετινής Energy – Photovoltaic ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι βρίσκεται στο επίκεντρο των αναπτυξιακών προσπαθειών για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Conergy Ελλάδος, Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος, συμπληρώνοντας: «Η επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Τεχνολογίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Dr. Philipp Rösler στις 6 και 7 Οκτωβρίου, εκτιμούμε ότι μπορεί να λειτουργήσει ως παράγων επιτάχυνσης της επενδυτικής διαδικασίας, προσφέροντας την απαραίτητη ώθηση στον κλάδο των ΑΠΕ και ιδιαίτερα των φωτοβολταϊκών κατά τους ερχόμενους μήνες».

econews

Σχόλια