Μέσα Μεταφοράς: απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακό και Τραμ τη Δευτέρα

0
55

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Προβλήματα στις μετακινήσεις θα σημειωθούν στην Αθήνα τη Δευτέρα, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο μέτρο, τον ηλεκτρικό, το τραμ και τον προαστιακό.

Επίσης, χωρίς τρόλεϊ θα μείνει η Αθήνα αύριο από τις 11:00 μέχρι τις 16:00, και χωρίς λεωφορεία από τις 11.00 ως τις 17.00.

Ειδικότερα, η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα λήξει στις 4 το απόγευμα, αλλά τα τρόλεϊ θα αποσύρονται από τους δρόμους τουλάχιστον μισή ώρα πριν από τις 11 και η κανονική λειτουργία τους θα αποκατασταθεί περίπου μια ώρα μετά τη λήξη της στάσης εργασίας, δηλαδή στις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν τη Γενική τους Συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση που θα τηρήσουν με αφορμή το θεσμό της εργασιακής εφεδρείας που προωθεί η κυβέρνηση.

Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα έχουν εξαγγείλει και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, για να κάνουν τη δική τους γενική συνέλευση, για τους ίδιους λόγους.

Η διοίκηση του ΟΑΣΑ σε ανακοίνωσή της ζητάει την κατανόηση του επιβατικού κοινού.

econews

Σχόλια