Φωτοβολταϊκά στις στέγες από την Energa Solar

0
5

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων διεισδύει η Energa, διευρύνοντας το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της και ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην αγορά της ενέργειας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες, Energa Solar, προσφέρει εξασφαλισμένο αφορολόγητο εισόδημα για 25 έτη, που φτάνει τα 8.000€ ετησίως, ενώ παράλληλα η Energa παρέχει εντελώς δωρεάν το ρεύμα της οικίας στην οποία κα γίνει η εγκατάσταση του Φ/Β συστήματος, χωρίς καμία επιβάρυνση για 3 χρόνια.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις, δώματα και στέγες κτιρίων απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες καθώς και σε μικρές επιχειρήσεις που έχουν στην ιδιοκτησία τους το χώρο στον οποίο θα εγκατασταθεί το Φ/Β σύστημα. Το πρόγραμμα ισχύει για όλη την Ελλάδα καθώς και για τα μη διασυνδεδεμένα νησιά και μέσω αυτού οι ιδιοκτήτες κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων έχουν τη δυνατότητα να παράγουν ενέργεια φιλική προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα να ενισχύουν το ετήσιο οικογενειακό τους εισόδημα από την πώληση της ενέργειας που παράγουν.

Η Energa, αξιοποιώντας την εμπειρία της στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά έργα, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της που περιλαμβάνουν αναλυτικά τη μελέτη, το σχεδιασμό, την δανειοδότηση, τη χρηματοδότηση του έργου, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή – εγκατάσταση – και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, η Energa, στο πλαίσιο του προγράμματος για τα Φ/Β συστήματα, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Credit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου της Γαλλίας. Μέσω της συνεργασίας με την Εμπορική Τράπεζα, η Energa προσφέρει στους ενδιαφερόμενους πελάτες της ολοκληρωμένες χρηματοδοτικές λύσεις, με ανταγωνιστικούς όρους και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η Energa αναλαμβάνει πλήρως τη διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών για λογαριασμό των πελατών της, στους οποίους παρέχεται η δυνατότητα χρηματοδότησης έως το 100% της επένδυσης, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξουν οι ίδιοι.

econews

Σχόλια