Θεσσαλονίκη: «Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας» 22 με 25/9

0
4

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Μηνύματα ενός  διαφορετικού τρόπου ζωής μεταφέρει η 18η Πανελλαδική Γιορτή οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 22-25 Σεπτέμβρη στο πάρκο της Νέας Ελβετίας, σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης της φύσης με την κοινωνία.

Η εκδήλωση οργανώνεται από μεμονωμένους καλλιεργητές και παραγωγούς της περιοχής σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, όπου θα επικρατεί το γενικό σύνθημα «γίνεται κι΄ αλλιώς…καλλιεργούμε και δημιουργούμε» θα εκτεθούν αγροτικά προϊόντα 120 και πλέον εκθετών καθώς και χειροτεχνήματα από όλη την Ελλάδα, ενώ θα αναπτυχθούν εργαστήρια παραγωγής σαπουνιών, κηραλοιφών  και θεραπευτικών βοτάνων. Επίσης  θα οργανωθούν σεμινάρια, προβολές, συζητήσεις και πολλά θεατρικά , μουσικά δρώμενα καθώς και δημιουργικά παιχνίδια για  τους μικρούς επισκέπτες.

Οι ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης είναι: Πέμπτη από τις 19:00- 22:00, Παρασκευή- Κυριακή 10:00-14:30 και 17:30 -22:00. Κάθε βράδυ μετά τις 22:00 θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

econews 

Σχόλια