Φωτοβολταϊκό πάρκο στην Κρήτη από την E-shop Energy

1
16

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Περισσότερα από 60 έργα, 15 εκ των οποίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχει ήδη αναλάβει η E-shop Energy σε ολόκληρη την Ελλάδα σε μόλις 9 μήνες λειτουργίας ενώ σύντομα ξεκινά και την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 80KW στον νομό Λασιθίου στην Κρήτη.

Ενόψει της μείωσης της τιμής απορρόφησης της ΚWh από 1/1/2012 κατά 5% στα 0.5225€ με ανάλογη πτώση στο ετήσιο αφορολόγητο έσοδο για τον ιδιοκτήτη του Φ/Β συστήματος από το 2012, το ενδιαφέρον για την εγκατάσταση οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων τώρα κορυφώνεται.

Η E-shop.gr Energy, με σαφή προσανατολισμό στην βελτιστοποίηση της επένδυσης, εγγυάται την άρτια μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος, με συνεχή παρουσία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια υλοποίησης του. Ιδιαίτερη μέριμνα δίνεται δε και στην επιτάχυνση των διαδικασιών με σκοπό την συνέπεια απέναντι στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που επιβάλλουν οι επερχόμενες αλλαγές στην τιμολόγηση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράλληλα, με την προσθήκη στην ομάδα των τραπεζικών συνεργατών που αποτελείται από τις τράπεζες Eurobank, Marfin και Πειραιώς τη νέα συνεργασία της με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, παρέχει πληρέστερα υποστήριξη στη διαδικασία έγκρισης δανείου για τους πελάτες που το επιθυμούν.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.