ΕΚΟ: χορηγός σε αγώνα ηλεκτρικών – υβριδικών αυτοκινήτων

1
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Μετά την εγκατάσταση των πρώτων στην Ελλάδα σταθμών ανεφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων στα πρατήριά της, η ΕΚΟ προχώρησε σε συμφωνία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛΙΝΗΟ) για την αποκλειστική χορηγία του αγώνα ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων «Hi – Tech EKO – Mobility Rally 2011».

Το Hi Tech EKO – Mobility Rally διοργανώνεται στην Ελλάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου και είναι ενταγμένο στη σειρά των εκδηλώσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA-Fédération Internationale de l’Automobile) για την απονομή του Κυπέλλου Εναλλακτικών Ενεργειών.

Στον αγώνα συμμετέχουν αυτοκίνητα ηλεκτρικά, υβριδικά και εναλλακτικών καυσίμων τα οποία βαθμολογούνται με βάση την απόλυτη τήρηση του ωραρίου και την επιτυχή τέλεση ειδικών δοκιμασιών ακριβείας. Ιδιαίτερα βραβεία προβλέπονται για την οικονομία καυσίμου και τον φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οδήγησης.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ηλεκτροκίνηση Ιδιαίτερα στην Ελλάδα θα χρειαστεί υποστήριξη. Ας είμαστε στον αγώνα οικονομίας έστω και σαν θεατές υποστηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.

Comments are closed.