Η Heliosres στην 6η έκθεση Energy-Photovoltaic

0
3

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η Heliosres συμμετέχει δυναμικά στη φετινή Energy-Photovoltaic 2011 με στόχο να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Με 12 MW ολοκληρωμένα Φωτοβολταϊκά Πάρκα σε αγροτεμάχια και βιομηχανικές στέγες πανελλαδικά, αποδεικνύει με έργα την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, ενώ χάρη στο ευρύ φάσμα των καινοτόμων υπηρεσιών της καλύπτει πλήρως και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες μεγάλων εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, έχοντας ήδη 117 εγκατεστημένες οικιακές στέγες στο ενεργητικό της συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών στις εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών  συστημάτων στην Ελλάδα.

Η Heliosres προσκαλεί τους επισκέπτες της έκθεσης Energy Photolovoltaic στο περίπτερο της για να ενημερωθούν για τα οφέλη που μπορούν να έχουν τόσο οι ιδιώτες, όσο και επιχειρηματίες επενδύοντας σε φωτοβολταϊκά συστήματα.

Στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε οι συγκεκριμένες επενδύσεις έχουν σημαντικές αποδόσεις και ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον.

Παράλληλα η εταιρεία θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα που αφορούν στην παροχή μοναδικών προνομίων σε όσους επιλέξουν την Heliosres για την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματός τους.

econews

Σχόλια