ΕΒΕΑ: ψάχνει «Επιχειρηματικούς Αγγέλους» για το έργο «Think Green»

0
4

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

«Πράσινους Επιχειρηματικούς Αγγέλους»  αναζητά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας ώστε να ενταχθούν στο έργο «Think Green» και να παρέχουν δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αναφορικά με περιβαλλοντικά θέματα, για 5 χρόνια.

Οι Επιχειρηματικοί Άγγελοι είναι συνήθως μέτοχοι ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθυντικά στελέχη εταιριών, αλλά και συνταξιούχοι πρώην σύμβουλοι επιχειρήσεων οι οποίοι παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις αλλά μπορεί να λειτουργήσουν και ως δυνητικοί επενδυτές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερησίας, οι «Πράσινοι Επιχειρηματικοί Άγγελοι» που πλαισιώνουν το έργο «Think Green» βοηθούν με γνώσεις και εμπειρίες τις  μικρομεσαίες επιχειρήσεις – μέλη του ΕΒΕΑ, αναφορικά με την υιοθέτηση περιβαλλοντικά φιλικών πρακτικών.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Think Green» το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει δημιουργήσει το δίκτυο «Πράσινων Επιχειρηματικών Αγγέλων» το οποίο έχει αναρτηθεί στο portal του εν λόγω έργου και θα διατηρηθεί για μία τουλάχιστον πενταετία.

Στόχος του προγράμματος «Think Green» είναι η αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το έργο χρηματοδοτείται από τον χρηματοδοτικό μηχανισμό EOX και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

econews

Σχόλια