Αλ Γκορ: 24ωρη καμπάνια κατά των σκεπτικιστών της Κλιματικής Αλλαγής

0
7
Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ο Αλ Γκορ συνεχίζει να εξαργυρώνει τη θητεία του στην αμερικανική αντιπροεδρία ως ακτιβιστής/ειδήμων πάνω στο ζήτημα της Κλιματικής Αλλαγής.

Αυτή τη φορά, ο αντιπρόεδρος των βομβαρδισμών στη Σερβία το 1999 διοργανώνει ένα εικοσιτετράωρο διαδικτυακό event μέσω του οποίου θα επιχειρήσει να πείσει τους σκεπτικιστές για τη σχέση μεταξύ Κλιματικής Αλλαγής και των ακραίων καιρικών φαινόμενων που καταγράφηκαν την τελευταία εβδομάδα στον πλανήτη.

Το πρόγραμμα “24 Hours of Reality» προβλέπει μια ωριαία παρουσίαση του Αλ Γκορ που θα αναμεταδοθεί σε χρονικό διάστημα 24 ωρών σε 24 διαφορετικές ζώνες ώρας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος αποζητά τη συμμετοχή του κοινού μέσω της διάδοσης του μηνύματός του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook και το twitter.

O Αλ Γκορ, λένε οι διαρροές, θα εξαπολύσει δριμεία επίθεση εναντίον των σκεπτικιστών του Κλίματος, ερευνώντας τις πηγές χρηματοδότησής τους.

Υπενθυμίζεται πως το ντοκυμαντέρ με τίτλο «An Inconvenient Truth” που είχε θέμα την Κλιματική Αλλαγή έτυχε ευρείας αναγνώρισης το 2006 με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 49 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την παρουσίαση του κ. Γκορ στην ιστοσελίδα climaterealityproject.org/.

econews

Σχόλια