Έργα ανάπλασης σε Μέθανα και Αγκίστρι

0
18

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Το παλαιό κτήριο της ΔΕΗ στα Μέθανα, το οποίο μετατράπηκε σε σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο, καθώς και την κεντρική πλατεία στη Σκάλα Αγκιστρίου, παρέδωσε προς χρήση στους πολίτες η περιφερειακή ενότητα Νήσων της περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, τα δύο έργα εγκαινιάστηκαν από τον αντιπεριφρειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη και τους δημάρχους Τροιζηνίας Γιάννη Σαμπάνη και Αγκιστρίου Γιάννη Αθανασίου, στις 2 και 3/9 αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του πολιτιστικού κέντρου, παρουσιάστηκε σε συνεργασία με το Ιστορικό αρχείο και μουσείο της Ύδρας, έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Μεθάνων ορμώμενα», ενώ ακολούθησε μουσική εκδήλωση.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Κατσικάρης ανακοίνωσε στους πολίτες των Μεθάνων την έναρξη της κατασκευής του έργου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και της μονάδας απονιτροποίησης, από την περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των πολιτών.

Τα εγκαίνια της κεντρικής πλατείας Αγκιστρίου, ακολούθησε, παρουσία των επισκεπτών, συναυλία με την Πόπη Αστεριάδη, τον Θανάση Νιώτη και τους συνεργάτες τους.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση των Μεθάνων παρευρέθησαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης και ο βουλευτής της Ν.Δ. Παναγιώτης Μελάς, ενώ στην εκδήλωση του Αγκιστρίου παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, ο βουλευτής Δημήτρης Καρύδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Βουδούρης.

econews

Σχόλια