Έκθεση τοπικών προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας

0
5

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Από την 1η έως και την 4 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται η «1η έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας».

Στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη των παραγωγικών δυνατοτήτων του νομού, σε συνδυασμό με την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η έκθεση διοργανώνεται από το γραφείο επιχειρηματικότητας του δήμου Μεσολογγίου, τον εμποροβιομηχανικό σύλλογο Μεσολογγίου, το εμπορικό επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και την ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Μεσολογγίου – Ναυπακτίας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Στις 2/9 στις 20.00 θα διεξαχθεί εκδήλωση με θέμα «η μεσογειακή διατροφή και τα τοπικά μας προϊόντα» από το διατροφολόγο Γεράσιμο Μελισσαράτο, ενώ θα ακολουθήσει ροκ συναυλία από νεανικά συγκροτήματα της περιοχής.

Το Σάββατο την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «το περιβάλλον ως πηγή ανάπτυξης και όχι ως μέσο ασφυξίας» του φορέα διαχείρισης λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού. Θα ακολουθήσει συναυλία στις 22.00, από τη χορωδία του φιλοκαλλιτεχνικού συλλόγου Μεσολογγίου.

Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή στις 21.00, με τη συναυλία «μελωδίες στη δύση του καλοκαιριού» από τη χορωδία του πνευματικού κέντρου του δήμου Μεσολογγίου.

Σημειώνεται ότι και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης θα πραγματοποιούνται κληρώσεις με δώρα ενώ θα λειτουργεί η ομαδική έκθεση φωτογραφίας «ΦΩΤΟγραφίζοντας ΛΕΜΕ για το Μεσολόγγι».

econews

Σχόλια