Το αυθαίρετο νεκροταφείο ανάχωμα στην καταπάτηση του περιβάλλοντος λέει ο Δήμαρχος Γλυφάδας

1
12
Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:
Το αυθαίρετο νεκροταφείο στον Υμηττό αποτελεί ανάχωμα στην καταπάτηση της αναδασωτέας περιοχής.
Αυτό ισχυρίστηκε ο δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, μιλώντας την Τετάρτη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή».Ο κ. Κόκκορης χαρακτήρισε τη δημιουργία του νεκροταφείου ως πράξη “αγωνίας και απόγνωσης”: «Επί 30 χρόνια όλες οι προτάσεις μας για νεκροταφείο έπεφταν στο κενό (….).Το θέμα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια λυθεί είναι πράξη αγωνίας κραυγή απόγνωσης» δήλωσε χαρακτηριστικά.Μιλώντας στο Σκάι, ο δήμαρχος Γλυφάδας υποστήριξε πως το υπάρχον νεκροταφείο έχει κορεστεί και δήλωσε πως με το αυθαίρετο “θα δοθεί τέλος στην καταπάτηση του περιβάλλοντος και θα ενισχυθεί η βλάστηση”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται η παρέμβαση του αρμόδιου δασαρχείου και του πορίσματος της εισαγγελικής έρευνας, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία κατεδάφισης του αυθαίρετου νεκροταφείου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάλι στο τσαμπέ θα τη βγάλει η Εκκλησία αρπάζοντας φιλέτα? Τόσες εκτάσεις έχει ήδη, πρέπει να καταπατήσει προστατευόμενη αναδασωτέα έκταση για να φτιάξει το νεκροταφείο?

    Έλεος πια… ας ρους βάλει κάποιος ένα όριο. Όσο για το δήμαρχο, ας βλέπουν οι δημότες του τις απόψεις του για να κρίνουν.

Comments are closed.