Όμιλος Aegean: επισημοποιήθηκε η αποχώρηση από την αγορά ηλεκτρισμού – Η ανακοίνωση

0
55

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Ομίλου Aegean του Δημήτρη Μελισσανίδη από την αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας με πώληση του ποσοστού 50% που κατείχε στην Aegean Power στο Βασίλη Μηλιώνη.

H Aegean εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕGEAN, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των επιχειρηματικών στόχων και των προτεραιοτήτων της, αποφάσισε να αποσυρθεί από τον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Κατόπιν αυτού, η AEGEAN ανακοινώνει ότι πωλεί το εταιρικό της μερίδιο και αποχωρεί από την εταιρεία AEGEAN POWER, η οποία από τούδε και στο εξής θα συνεχίσει την εμπορική της δραστηριότητα με νέο εταιρικό σχήμα και ονομασία.

Η AEGEAN αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που εμπιστεύθηκαν και προτίμησαν την AEGEAN POWER ως πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και εύχεται η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και με την νέα εταιρική ονομασία. Επίσης, η AEGEAN ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βασίλη Μηλιώνη, τα στελέχη και τους συνεργάτες της AEGEAN POWER και εύχεται οι επιτυχίες να συνεχιστούν και με τη νέα εταιρεία».

econews

Σχόλια