Θεσσαλονίκη: την αντιδημαρχία Καθαριότητας αναλαμβάνει ο Γ. Μπουτάρης

0
8

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Την ευθύνη της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, αναλαμβάνει μετά την παραίτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Στάθη Αβραμίδη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, το πρωί ο κ.Αβραμίδης συναντήθηκε στο Σταθμό Μεταφόρτωσης, στην περιοχή του Φοίνικα, με εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας και, αφού τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία, τους διαβεβαίωσε πως από τη θέση του δημοτικού συμβούλου θα υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Ακολούθως, ο κ. Μπουτάρης είχε επαφή με τους υπαλλήλους στην καθαριότητα, τους οποίους και ενημέρωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη της αρμόδιας αντιδημαρχίας, έχοντας δίπλα του ως συνεργάτη τον εντεταλμένο σύμβουλο για την ανακύκλωση Θανάση Παππά.

«Το θέμα που προέκυψε δεν είναι ούτε τεχνικό, ούτε ζήτημα ικανοτήτων. Οφείλεται στο ότι δεν έγινε εμφανής η αλλαγή φιλοσοφίας στη διαχείριση των σκουπιδιών. Χωρίς την ενεργό συμμετοχή των κατοίκων της, είναι αδύνατο η πόλη να μένει καθαρή», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες-Οικολογία στην πράξη» Χρήστος Μάτης.

econews

Σχόλια