Φωτοβολταϊκά: συμφωνίες για 6 νέα πάρκα από την Conergy

0
4

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Συμφωνίες για την κατασκευή έξι Φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 5,823MW υπέγραψε η Conergy Ελλάδος μέσα σε διάστημα δύο μηνών.

Τα Φ/Β πάρκα θα κατασκευαστούν σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας και συγκεκριμένα στους νομούς Άρτας, Γρεβενών, Κομοτηνής και Μαγνησίας, φέροντας την σφραγίδα ποιότητα και την υψηλή τεχνολογία της Conergy.

Στην πλειονότητά τους θα απαρτίζονται από 24.035 premium Φ/Β γεννήτριες Conergy PowerPlus, που θα εγκατασταθούν σε βάσεις στήριξης Conergy SolarLinea, ενώ «καθαρή» ενέργεια θα διοχετεύεται στο δημόσιο δίκτυο μέσω μετατροπέων στοιχειοσειράς Conergy IPG Τ και κεντρικών μετατροπέων Conergy CIS.

Για την πλειονότητα των συγκεκριμένων Φ/Β πάρκων, η Conergy ανέλαβε το σχεδιασμό, τη μελέτη, την προμήθεια του εξοπλισμού, καθώς και τη θέση σε λειτουργία, ενώ η εγκατάσταση του εξοπλισμού θα πραγματοποιηθεί από συνεργάτες της εταιρείας.

Με τα έξι νέα Φ/Β πάρκα η Conergy συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια για ενεργειακή αειφορία και για περιβαλλοντική προστασία, καθώς οι Φ/Β εγκαταστάσεις στο σύνολο τους αναμένεται να παράγουν περίπου 8.360.557kWh/έτος προσφέροντας εξοικονόμηση 10.720 τόνων CO2/έτος.

econews

Σχόλια