Υδροναύτες: «Καταδυτικός Αύγουστος 2011»

0
20

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η ΜΚΟ Υδροναύτες, ανακοινώνει το πρόγραμμα «Καταδυτικός Αύγουστος 2011» το οποίο θα περιλαμβάνει μια σειρά καταδυτικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για όλο τον μήνα Αύγουστο, ο οποίος παραδοσιακά θεωρείται μήνας «διακοπών».

Εκτιμώντας πως μεγάλος αριθμός αυτοδυτών δεν θα έχει την δυνατότητα πολυήμερων διακοπών σε κάποιον καταδυτικό προορισμό και απευθυνόμενοι σε αυτούς ακριβώς τους αυτοδύτες,  οι Υδροναύτες θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν εκ νέου την «καταδυτική» Αττική και τους κοντινούς σε αυτή προορισμούς, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές τιμές για όσες δραστηριότητες θα απαιτήσουν την συνδρομή παρόχου καταδυτικών υπηρεσιών, ενώ φυσικά θα υπάρξουν και αρκετές, εξ ίσου ενδιαφέρουσες, που μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο με τον εξοπλισμό της ΜΚΟ.

Παράλληλα η οργάνωση έχει στόχο να γεμίσει το Αυγουστιάτικο «κλεινόν άστυ» με έντονο θαλασσινό χρώμα διοργανώνοντας δραστηριότητες με καταδυτικό ενδιαφέρον, όπως σεμινάρια, προβολές ταινιών και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Επίσης σκοπεύει να διοργανώσει ημερήσιες οδικές εξορμήσεις σε καταδυτικές τοποθεσίες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα «Καταδυτικός Αύγουστος 2011» φιλοδοξεί να ταξιδέψει τους αυτοδύτες σε όμορφα καταδυτικά μονοπάτια και να τους μεταφέρει σε κλίμα διακοπών, ακόμα και αν βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.

econews

Σχόλια