Φωτοβολταϊκά: έντονο ενδιαφέρον για τα σεμινάρια του Δικτύου ExelSolar

0
2

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα σεμινάρια της εταιρείας ExelGroup προς το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών ExelSolar. Συνολικά τα σεμινάρια παρακολούθησαν 65 εταιρείες και πάνω από 90 άτομα.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουλίου στην Αθήνα για τους Συνεργάτες του Δικτύου της Νοτίου Ελλάδος και την 4η Ιουλίου στο Κιλκίς, όπου συμμετείχαν Συνεργάτες του Δικτύου της Βορείου Ελλάδος.

Τα σεμινάρια που πραγματοποίησε η ExelGroup είχαν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν και εταιρείες εγκαταστατών φωτοβολταϊκών συστημάτων οι οποίοι δεν είναι ακόμα μέλη του Δικτύου ExelSolar.

Τα σεμινάρια είχαν δύο βασικές ενότητες. Η πρώτη ενότητα αφορούσε τα συστήματα στήριξης των φωτοβολταϊκών πλαισίων, τη διαδικασία εγκατάστασης ενός συστήματος στήριξης, την παραγωγική διαδικασία αναφορικά με τις βάσεις στήριξης και αναλυτική περιγραφή κάθε μοντέλου βάσης που παράγει η ExelGroup.

Η δεύτερη ενότητα αφορούσε τα τραπεζικά προϊόντα, την εικόνα που παρουσιάζει η χρηματοπιστωτική αγορά σήμερα καθώς και τις λύσεις που προτείνει η ExelGroup για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης κατάστασης.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων υπήρχε εγκατεστημένο Workshop  φωτοβολταϊκών συστημάτων (φ/β πλαίσια και βάσεις στήριξης) όπου δόθηκε η δυνατότητα για επίλυση αποριών-προβλημάτων επί τόπου από εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας.

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο και ήδη το εκδηλωμένο ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

econews

Σχόλια