ΔΕΠΑ: δωρεάν εγκατάσταση αερίου σε βρεφονηπιακούς σταθμούς στο Ηράκλειο

0
5

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

Αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να εξοικονομήσει πόρους, τουλάχιστον κατά 20%, στέκεται η ΔΕΠΑ, η οποία ανέλαβε να εγκαταστήσει με δικά της έξοδα ολοκληρωμένο δίκτυο παροχής φυσικού αερίου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας της Οδού Βορείου Ηπείρου (πρώην ΚΕΚΟΙΠΗΑ).

Την ευθύνη της εγκατάστασης του δικτύου φέρει η διαδημοτική εταιρεία «ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΕ».

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ως τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας και το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών υπολογίζεται ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα καλύψουν στο ακέραιο τις ενεργειακές του ανάγκες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις αναμένεται να επιτευχθεί εξοικονόμηση πόρων μεγαλύτερη του 20% μέσα σε περίοδο κρίσης.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος επισκέφθηκε το χώρο των βρεφονηπιακών σταθμών, όπου και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών από τον επιβλέποντα μηχανικό Δημήτρη Παναγόπουλο, εκπρόσωπο της διαδημοτικής εταιρείας «ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε» που έχει αναλάβει την εκτέλεση των εργασιών.

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

econews

Σχόλια