ΑΡΧΕΛΩΝ: Ενισχύεται επικοινωνιακά από τη City Contact

0
2

Περιβάλλον, Ενέργεια, Οικολογία:

Στα Info Stands εκατοντάδων ξενοδοχείων σε Αθήνα, Κρήτη, Κέρκυρα και Ρόδο, οι Έλληνες και ξένοι τουρίστες θα μπορούν να πληροφορηθούν και για τον ΑΡΧΕΛΩΝ και την ανάγκη προστασίας που έχουν οι θαλάσσιες χελώνες στις θάλασσές μας, με την βοήθεια της City Contact.

Η City Contact, η μεγαλύτερη εταιρία επικοινωνίας προϊόντων και υπηρεσιών στο τουρισμό, ανέλαβε την χορηγία της επικοινωνίας του ΑΡΧΕΛΩΝ προς τούς Έλληνες και ξένους τουρίστες που επισκέπτονται τους διεθνώς γνωστούς τουριστικούς μας προορισμούς.

Μέσα από της εκδόσεις της City Contact που διανέμονται από το ιδιόκτητο δίκτυο των Info Stands όπως το Athens Map, Athens Guide, Athens By Metro αλλά και τους Crete Map, Rhodes Map στα μεγαλύτερα και καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος το έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ θα επικοινωνηθεί σε πάνω από 1.500.000 επισκέπτες με σκοπό την στήριξη του τόσο σημαντικού έργου που προσφέρει η οργάνωση για την διάσωση της θαλάσσιας χελώνας.

Παράλληλα το έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ θα επικοινωνηθεί μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία των Athens Walking Tours που προσφέρει η City Contact σε χιλιάδες επισκέπτες της Αθήνας κάθε χρόνο.

econews

Σχόλια