Βραβείο Gino Koster στον Erich Sennebogen

0
7

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Στον Erich Sennebogen, Jr., απονεμήθηκε το Βραβείο  Gino Koster – πρώην Βραβείο «Προσωπικότητα της Χρονιάς» – σε αναγνώριση της συμβολής του στη βιομηχανία κατασκευής γερανών και μηχανημάτων διαχείρισης υλικών Sennebogen.

Τα βραβεία ESTA ανακοινώθηκαν στις 7 Ιουνίου, στο Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής απονομής των βραβείων για το 2011.

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός ESTA (European Association of Heavy Haulage Transport and Mobile Cranes, www.esta-eu.org) έχει ως κύριο στόχο του την ευρωπαϊκή εναρμόνιση των κανόνων και των κανονισμών για τις εταιρείες μίσθωσης γερανών και βαριάς μεταφοράς με την παράλληλη εκπροσώπηση της δραστηριότητας κάθε χώρας συνολικά στην Ευρώπη.

Η ESTA προσπαθεί να θέσει μαζί με τους κατασκευαστές το πλαίσιο, για τη συνεχή βελτίωση του εξοπλισμού, τη δημιουργία ασφαλέστερων και πιο σύγχρονων επενδύσεων, την εναρμόνιση των κανόνων μεταφοράς εξοπλισμού, τους γενικούς όρους και τις συνθήκες εργασίας σε όλη την Ευρώπη.

Διατηρεί ένα ευρωπαϊκό δίκτυο μεταξύ των εθνικών ενώσεων, των κατασκευαστών και των υπολοίπων εταιρειών – μελών και καταβάλλει προσπάθειες προς την κατεύθυνση της συνεχούς βελτίωσης της εικόνας του κλάδου, παρέχοντας ποιότητα κατά την ολοκλήρωση κάθε έργου με την ασφαλέστερη μέθοδο εργασίας.

Η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μελών της ESTA, επιτρέπει στα μέλη της συνεργασίες σε όλη την Ευρώπη.

Ο Μ. Σπαθάρας, ένας από τους δύο ιδρυτές της Spatharas Bros, είναι αντιπρόεδρος της διοίκησης και διαχείρισης του ευρωπαϊκού οργανισμού.

econews

Σχόλια