ΔΕΗ: πεντάλεπτη διακοπή ρεύματος στις 3 Ιουλίου

0
5

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 στις 06:00 π.μ. και στις 08:00 π.μ. αντίστοιχα, θα γίνει από μία πεντάλεπτη διακοπή ηλεκτροδότησης στις περιοχές: Γλυφάδας , Βούλας , Βουλιαγμένης , Βάρης και Βάρκιζας λόγω αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο δίκτυο Υψηλής Τάσης ( 150 κιλοβόλτ ), από συνεργεία της Επιχείρησης.

Για λόγους ασφαλείας , καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής τα δίκτυα και οι εσωτερικές εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

—Ευχαριστίες σε Αλουμίνιο ΑΕ και Βιοχάλκο από ΔΕΗ

Εντωμεταξύ, τις ευχαριστίες της προς τους πελάτες Υψηλής Τάσης ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΕ και ΟΜΙΛΟ Βιοχάλκο εξέφρασε η Διοίκηση της Επιχείρησης για την ανταπόκριση στο αίτημά της για μείωση των φορτίων τους, κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων στο χρονικό διάστημα από 20 έως και 29 Ιουνίου 2011.

Όπως επισημαίνεται εκ μέρους της Διοίκησης της ΔΕΗ, η ευαισθητοποίηση των πελατών αυτών στην έκκλησή της για περιορισμό της κατανάλωσής τους, λόγω του μεγέθους των εγκαταστάσεών τους, συνέβαλε στην προσπάθεια της ΔΕΗ να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις για τους καταναλωτές από τις αναπόφευκτες εκ περιτροπής περικοπές της ηλεκτρικής ενέργειας που έπρεπε να γίνουν κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα

econews

Σχόλια