Αβγά Βλαχάκη με σφραγίδα ημέρας γέννησης

0
125

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, πρωτοπόρος εταιρεία στο κλάδο του Αβγού, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά αβγά με σφραγίδα ημέρας γέννησης, πιστοποιημένα από τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων Agrocert του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ αναβαθμίζεται και λανσάρει στην ελληνική αγορά τα ήδη δημοφιλή και εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα αβγά Junior όντας η πρώτη ελληνική εταιρεία που εφαρμόζει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση αβγών. Η πιστοποίηση του Agrocert διασφαλίζει στους καταναλωτές τόσο την εξαιρετική ποιότητα, όσο και τη φρεσκάδα των αβγών Junior που αγοράζετε για τα παιδιά σας.

Μέχρι πρότινος, ο κανονισμός του Οργανισμού Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων Agrocert του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα Προϊόντα Ειδικών Πτηνοτροφικών Εκτροφών  εμπεριείχε  μόνο προδιαγραφές για την παραγωγή αβγών ορνίθων και τη διατροφική των πουλερικών. Ένα καινούριο στοιχείο του κανονισμού, η υποχρεωτική πιστοποίηση των αβγών ημέρας με αναγραφόμενη σφραγίδα στις συσκευασίες, έρχεται να δώσει στους παραγωγούς δυνατότητες βελτίωσης της θέσης τους στην αγορά.

Η ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, μια εταιρεία με 60 χρόνια παράδοσης στο χώρο των αβγών, προμηθεύει καθημερινά την ελληνικά αγορά με φρέσκα προϊόντα, τα οποία  έχουν κερδίσει και συνεχίζουν να κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη του έλληνα καταναλωτή.

econews

Σχόλια