«Αθλητικό Καλοκαίρι» στην Κηφισιά

0
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ξεκίνησε για 13η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Αθλητικό Καλοκαίρι», υπό τη διοργάνωση του δήμου Κηφισιάς.

Το Αθλητικό Καλοκαίρι 2011 αποτελεί έναν αθλητικό θεσμό καλοκαιρινής απασχόλησης των παιδιών και απευθύνεται σε ηλικίες από 5 – 14 ετών.

Το πρόγραμμα προσφέρει ψυχαγωγία μέσα από τα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού, της κολύμβησης του τένις, του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του Χάντμπολ, της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, της ποδηλασίας, της τοξοβολίας και της ξιφασκίας.

Σκοπός είναι τα παιδιά να γνωρίσουν σωστά τον αθλητισμό, να διδαχτούν τους κανόνες των αθλημάτων και παράλληλα να μπουν στο αθλητικό και ομαδικό πνεύμα, από προπονητές που είναι καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα και εμπειρία σε κάθε άθλημα.

Οι περίοδοι του προγράμματος είναι από 20 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου και από 1η Ιουλίου μέχρι 15 Ιουλίου. Το κόστος είναι 80 ευρώ ανά περίοδο ή 120 ευρώ και για τις δύο περιόδους.

Οι χώροι διεξαγωγής είναι το Δημοτικό Στάδιο «Ι.Ζηρίνης», το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Πολιτεία» και το Άλσος Συγγρού από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Την ικανοποίησή του για την επιτυχία του προγράμματος, που έχει αγκαλιαστεί με θέρμη από τους γονείς και τα παιδιά, εξέφρασε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, ο οποίος δήλωσε:

«Το καλοκαιρινό πρόγραμμα που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ο δήμος μας μέσω του Α.Ο.ΔΗ.Κ. έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία συμμετοχής. Οι δημότες μας το έχουν αγκαλιάσει και είναι υποχρέωση μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας».

econews

Σχόλια