Κρήτη: Τα «Τυλίσσεια 2011» συνεχίζονται με ανακύκλωση

0
7

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

Το περιβάλλον και τα μεγάλα προβλήματα από τα οποία μαστίζεται  αποτελεί ανησυχία και προτεραιότητα κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη ανά τον κόσμο, ή τουλάχιστον οφείλει να αποτελεί.

Δεν θα μπορούσε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσσου να ξεφύγει από αυτήν την οικολογική και  κοινωνική  κατεύθυνση αφού θέματα τέτοιας σημασίας αξίζει να ευαισθητοποιούν τις μικρές και μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

Σημειώνεται ότι οι τομείς του Πολιτισμού , της Οικονομίας , του Περιβάλλοντος,της Ιστορίας, του Αθλητισμού , της Επιστήμης, αποτελούν τη βάση του προγράμματος που διαρκεί από την 1 Μαίου έως 27 Αυγούστου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Σάββατο 18 Ιουνίου , ΩΡΑ  20:00 , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δ.Σ.Τυλίσσου , θα πραγματοποιηθεί μια σχετική εκδήλωση με 2 ομιλητές και 2 πολύ αλληλένδετα μεταξύ τους  θέματα:

Περιβάλλον- Ανακύκλωση «Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για την εξαφάνιση των σκουπιδιών» Ομιλήτρια Καγιαμπάκη Άννα Διδάκτωρ- Περιβαλλοντολόγος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωροταξικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Κρήτης.

Οικιακή Κομποστοποίηση Παρουσίαση και επίδειξη από τον Γεωπόνο Δημήτρη Σταματάκη , Γεωπόνο Τ.Ε. Υπεύθυνο Χ.Υ.Τ.Α. Δήμου Χερσονήσου.

 

Πηγή cretalive.gr

 

 

econews

Σχόλια