Εξοικονόμηση ενέργειας στη Media Markt

0
5

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Σe «κλίμα προσφορών» βρίσκεται η Media Markt και ανακοίνωσε μία ακόμα συμφέρουσα πρόταση αγοράς για τους καταναλωτές που θα επισκεφθούν τα 5 καταστήματα της αλυσίδας στην Αθήνα, από την Πέμπτη 16 έως και το Σάββατο 18 Ιουνίου. Η νέα προσφορά, με σύνθημα «Σας πληρώνουμε το ρεύμα τώρα!» έχει διπλό όφελος για τους καταναλωτές, αφού τους βοηθά να εξοικονομήσουν κόστος και ενέργεια.

Ειδικότερα, όσοι επιλέξουν τη Media Markt για την αγορά οποιουδήποτε ψυγείου ενεργειακής κατηγορίας Α+ και Α++ θα εξοικονομήσουν χρήματα που αντιστοιχούν στο κόστος κατανάλωσης ρεύματος για ένα χρόνο, το οποίο υπολογίζεται βάσει προτύπων δοκιμών ετήσιας κατανάλωσης ανά ψυγείο και τιμής κιλοβατώρας 0,11 ευρώ.

Παράλληλα, όσοι επιλέξουν την αλυσίδα για την προμήθεια κλιματιστικού ενεργειακής κατηγορίας Α+ και Α++ θα λάβουν πίσω το χρηματικό ποσό των 40 έως και 100 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για το χρονικό διάστημα 16 έως και 18 Ιουνίου και αφορά τα καταστήματα της Media Markt στο Μαρούσι, το Παλαιό Φάληρο, το Περιστέρι, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και την Αργυρούπολη.

Με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή, η Media Markt πραγματοποιεί προσφορές που δίνουν στους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν κορυφαίας ποιότητας προϊόντα στις πλέον συμφέρουσες τιμές. Παράλληλα, υποστηρίζοντας σταθερά τη μάχη για την εξοικονόμηση ενέργειας, ενθαρρύνει τους καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές που έχουν όφελος τόσο για το περιβάλλον όσο και για την τσέπη τους.

econews

Σχόλια