Φεστιβάλ Πηνειού

0
19

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

Μέχρι τις 19 του μήνα συνεχίζεται το Φεστιβάλ Πηνειού, το οποίο επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες Λαρισαίοι, και όχι μόνον.

Στο Φεστιβάλ πραγματοποιούνται καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας υπαίθριες δραστηριότητες, χάπενινγκ, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, ενώ ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει εδέσματα και γεύσεις απ” όλο τον κόσμο.

Το Φεστιβάλ Πηνειού συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λάρισας, ο Πολιτιστικός Οργανισμός της πόλης και άλλοι 65 φορείς.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων:

Eναέρια Διαπέραση

Εντυπωσιακό και ευχάριστο εναέριο πέρασμα πάνω στον Πηνειό ποταμό σε τεντωμένο συρματόσχοινο. Ταχύτητα και αδρεναλίνη, προσιτή σε όλους για 2 άτομα ταυτόχρονα.

Πίστα αναρρίχησης

Πίστα δυσκολίας ύψους 10μ. με ρυθμιζόμενη κλίση για διαφοροποίηση της δυσκολίας. Προσιτή σε όλους, ενώ ταυτόχρονα εξοικειώνει τον συμμετέχοντα με την αίσθηση του ύψους. Δημιουργεί κίνητρο συναγωνισμού και αυτοπεποίθησης.

Τοξοβολία

Εγκατάσταση στίβου τοξοβολίας με δύο στόχους για μικρούς και μεγάλους. Ειδικά τόξα και για αριστερόχειρες.

Τετραπλό Bungee Trampoline

Το Bungee Trampoline επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες και ειδική προπόνηση για να πετύχουν άλματα και τούμπες και ότι άλλες φιγούρες θελήσουν, με απόλυτη ασφάλεια.

Parkour

Η λαρισινή ομάδα «DFT Parkour Team» δείχνει στους επισκέπτες τι είναι το Parkour μέσω οργανωμένης χορογραφίας και free running.

 

Πηγή aftodioikisi.gr

 

econews

 

Σχόλια