Κύπρος: περιβαλλοντικά έργα στην Πάφο

0
23

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

Την 1η Ιουλίου λήγουν οι προσφορές για την υλοποίηση του πρωτοποριακού Περιβαλλοντικού Κέντρου Επισκοπής Πάφου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς το ενδιαφέρον για την ανάληψη των εργασιών χαρακτηρίζεται πρωτοφανές και εκφράζεται η βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα η προεργασία θα έχει ολοκληρωθεί, ώστε πριν το τέλος του χρόνου η Επισκοπή να έχει έτοιμο το σημαντικό αυτό έργο περιβαλλοντικής υποδομής.

Ο κοινοτάρχης Επισκοπής, Χαράλαμπος Παπαχριστοδούλου, δήλωσε στην εφημερίδα ότι για τις προσφορές έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον πολύ περισσότερες εταιρείες από όσες πίστευαν και οι ιθύνοντες του έργου.

«Είμαστε βέβαιοι ότι μέχρι τη λήξη των προσφορών θα έχουμε και άλλους φακέλους ενώπιόν μας, γεγονός που θα μας δώσει την πολυτέλεια της επιλογής του καλύτερου προσφοροδότη από κάθε άποψη».

Πέραν του Περιβαλλοντικού Κέντρου, στην Επισκοπή βρίσκεται στα τελικά στάδια ολοκλήρωσης ένα ακόμη σημαντικό περιβαλλοντικό έργο. Πρόκειται για το μονοπάτι της φύσης που θα ενώνει την Επισκοπή με την Καλλέπεια.

Πηγή Φιλελεύθερος

 

econews

Σχόλια