ΑΝΙΜΑ: ο ασβός στο λάκκο

0
29

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η εγκληματική πρακτική να αφήνονται ανοιχτοί λάκκοι και εκσκαφές σε οικοδομές έχει στοιχίσει και ζωές ανθρώπων, δυστυχώς. Σίγουρα, πολύ περισσότερων ζώων, ειδικά των νυκτόβιων άγριων, που ξαφνικά βρίσκονται στο κενό εκεί που κάνουν τη συνήθη νυχτερινή τους διαδρομή.

Σε λακκούβα ζοφερή όποιος πέσει πώς θα βγει, αναρωτιόταν ο ασβός μετά από δύο εικοσιτετράωρα στο βάθος του ακάλυπτου υπό κατασκευήν βόθρου, σε ανεγειρόμενη οικοδομή της βορειοανατολικής Αττικής. Δεν είχε όμως υπολογίσει στην ΑΝΙΜΑ, που ειδοποιήθηκε από τους περιοίκους-ακούγανε το κλάμα του δυο βράδια.

Η ειδοποίηση όμως ήταν για κουναβάκι και δεν είχε γίνει αναφορά στο μισό μέτρο νερό που υπήρχε στο βάθος του οκτώ μέτρων λάκκου. Έτσι, η οργάνωση έφτασε εκεί χωρίς τα κατάλληλα σύνεργα και ο ασβός είναι ένα μεγάλο και πολύ άγριο ζώο με τρομερό δάγκωμα.

Ευτυχώς που ένα μέλος της ΑΝΙΜΑ, έφερε το καλαθοφόρο όχημα που βοήθησε στην προσέγγιση του τρομοκρατημένου ζώου και, χρησιμοποιώντας ένα καφάσι κι ένα μπαγκ, ο ασβός ψαρεύτηκε και με το που πάτησε στεριά εξαφανίστηκε στα χωράφια.

econews

Σχόλια