Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: ημερίδα από το Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο

0
12

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ημερίδα με θέμα «Νερό και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας- Νέες τεχνικές , ρυθμίσεις και τάσεις», διοργανώνει το Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων, για την σύσφιξη των Ελληνο-Ισραηλινών σχέσεων σε θέματα εμπορίου, έρευνας και τεχνολογίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011, στις 15.30, στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus.

Ο κ. Oded Distel, Διευθυντής του Εθνικού Προγράμματος Ενέργειας NEWTech, του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου του Ισραήλ θα μιλήσει με θέμα: Νέες Τεχνολογίες Διαχείρισης Υδάτων- Ανακύκλωση, Επεξεργασία Υγρών και Στερεών αποβλήτων, λυμάτων και απορριμμάτων.

Η κ. Michal Franco, Senior Professional Advisor, Ministry of Infrastructure του Ισραήλ θα μιλήσει με θέμα: Ρυθμίσεις και τάσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το Φυσικό αέριο.

Το Ισραήλ θεωρείται πρωτοπόρο σε θέματα έρευνας και τεχνολογίας.

Τα τελευταία 30 χρόνια έχει αναπτύξει επαναστατικές λύσεις σε όλους του κλάδους της υψηλής τεχνολογίας. Σήμερα κατατάσσεται διεθνώς, στην υψηλότερη βαθμίδα στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων τόσο σε σχέση με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων (αφαλάτωση, ανακύκλωση, επεξεργασία στερεών και υγρών αποβλήτων διαχείριση αγροτικής κατανάλωσης μέσω της στάγδην άρδευσης) όσο και στην ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ( ηλιακή ενέργεια, αιολική ενέργεια, ενέργεια από την κίνηση των κυμάτων, βιοενέργεια κλπ.)

econews

Σχόλια