Φωτοβολταϊκά σε στέγες της Δυτικής Μακεδονίας από την Έργον – Ενέργεια

0
4

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η Έργον – Ενέργεια ολοκλήρωσε την κατασκευή φωτοβολταϊκών οικιακών στεγών στη Δυτική Μακεδονία κατασκευάζοντας στο σύνολο 18 στέγες των 10 κιλοβάτ. Οι εγκαταστάσεις αναμένεται να παράγουν σε ετήσια βάση τουλάχιστον 133.000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την έκλυση τουλάχιστον 117000 τόνων διοξειδίου του άνθρακα.

Επίσης, η Έργον – Ενέργεια, έχει υπογράψει σύμβαση για την παράδοση εγκατάστασης σταθμού εδάφους στο νομό Κοζάνης. Ο σταθμός θα έχει ισχύ 500 kWp.

Ο κ. Μάνος Τσιρέκας, Γενικός Διευθυντής της Έργον – Ενέργεια, δήλωσε: «Παρά την μακροοικονομική αστάθεια, υπάρχουν ενδείξεις που μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία, δεδομένου ότι ο ενεργειακός κλάδος μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε στην οικονομία μας. Η επιτυχία της επιχείρησης μας εξαρτάται από την ικανότητα βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μας στην αγορά, δύο στόχοι οι οποίοι καθορίζονται από το τριετές σχέδιο ανάπτυξης της Έργον – Ενέργεια, ενώ η επίτευξη τους στηρίζεται στην ζωτικής σημασίας υποστήριξη των στελεχών και συνεργατών της εταιρείας. Είμαστε συνεπείς στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που αναλαμβάνουμε που εκπορεύεται από την εμπειρία της εταιρείας μας στον ενεργειακό κλάδο, το έμπειρο προσωπικό και την αξιοπιστία των έργων μας που είναι αποτελεσματικά και προς όφελος του καταναλωτή.

Με άξονα το τριετές επιχειρηματικό πλάνο η στρατηγική της εταιρείας για τα προσεχή χρόνια θα στηρίζεται στους εξής άξονες: ενδυνάμωση της στρατηγικής θέσης της στον περιβαλλοντικό και ενεργειακό κλάδο στην Ελλάδα, παρουσία σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, αύξηση της παρουσίας μας σε συγχρηματοδοτούμενα έργα και εκπροσώπησης στην ελληνική αγορά διεθνών εταιρικών προϊόντων και υπηρεσιών.

econews

Σχόλια