Ανακύκλωση: δύο νέα προγράμματα από την Cosmote

1
80

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

H Cosmote για μια ακόμα χρονιά καλεί και εκπαιδεύει το κοινό και τους εργαζομένουν να εντάξουν την προστασία του περιβάλλοντος στην καθημερινότητα τους, μέσω στοχευμένων ενεργειών επικοινωνίας.

Με το μήνυμα «Και η πιο μικρή σου πράξη για το περιβάλλον… κάνει τον κόσμο καλύτερο!» και μέσω μιας εκτεταμένης καμπάνιας σε έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και Διαδίκτυο, η εταιρεία καλεί το κοινό, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, μπαταριών και μελανοδοχείων της COSMOTE «Έλα στην ανακύκλωση».

Από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα μέχρι σήμερα έχουν προωθηθεί για ανακύκλωση περισσότεροι από 8 τόνοι κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, 186 τόνοι μπαταριών, και πάνω από 6.400 τεμάχια μελανοδοχείων, στα 470 σημεία συλλογής της εταιρείας.

Παράλληλα, με μια νέα διαδραστική εκστρατεία και το μήνυμα: «green green, το περιβάλλον σε καλεί!» η εταιρεία ενημερώνει, ευαισθητοποιεί και κινητοποιεί τους εργαζομένους της να συμβάλλουν έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος, με τη συμμετοχή τους σε προγράμματα όπως:

– Μείωση της κατανάλωσης του ρεύματος και του νερού,

– Ανακύκλωση συσκευασιών αλουμινίου, γυαλιού, πλαστικού και χαρτιού,

– Ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, μπαταριών και μελανοδοχείων,

– Ανακύκλωση, οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών μικροσυσκευών,

– Ανακύκλωση και μείωση της κατανάλωσης χαρτιού.

 

Πηγή aftodioikisi.gr

 

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.