Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο στα Ιωάννινα

0
4

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

Η προετοιμασία της φετινής αντιπυρικής περιόδου είναι το αντικείμενο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στα Ιωάννινα, υπό την προεδρία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.

Στη σύσκεψη που έχει ως στόχο τον αρτιότερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στις περιφέρειες Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας θα συμμετέχουν ο ΓΓ Πολιτικής προστασίας Θεόδωρος Μπούφης και ο Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος, Στυλιανός Στεφανίδης.

Επίσης, θα παραστούν οι Περιφερειάρχες, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, οι Περιφερειακοί Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, οι Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και του Στρατού καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των αρμόδιων Διευθύνσεων (Γενικής Δ/νσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων και Δ/νσεις Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των Περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας).

Ο κ. Παπουτσής μετά τη σύσκεψη θα μεταβεί στην Ηγουμενίτσα όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και τους φορείς της πόλης για το θέμα των λαθρομεταναστών που έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι.

Πηγή ota.gr

Σχόλια