ΥΠΕΚΑ: καθαρισμός του δάσους της Πάρνηθας στις 22 Μαΐου

0
33

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Στον καθαρισμό του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και συγκεκριμένα της περιοχής Τατοΐου, προχωρά η Ειδική Γραμματεία Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, την Κυριακή 22 Μαΐου 2011.

Η πρωτοβουλία θα γίνει σε συνεργασία με τους Δήμους Διονύσου και Αχαρνών, το Δασαρχείο Πάρνηθας και το Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, με τη συμμετοχή εθελοντών.

Ο καθαρισμός της περιοχής Τατοΐου είναι ο πρώτος από μια σειρά αντίστοιχων δράσεων που έχει προγραμματίσει η Ειδική Γραμματεία Δασών, σε συνεννόηση με τους συναρμόδιους φορείς. Σχετική ανακοίνωση για τις επακόλουθες δράσεις θα γίνει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι εθελοντές θα μπορούν να προσέρχονται στις 9 το πρωί, στη Βαρυμπόμπη (σημείο συνάντησης «Ταβέρνα Λεωνίδας» βλέπε συν. χάρτη), προκειμένου να φτάσουν στο σημείο του καθαρισμού. Ο αναγκαίος εξοπλισμός (γάντια, σακούλες κ.ά.) θα διατεθεί από το διοργανωτή.

Οργανωμένες εθελοντικές οργανώσεις που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή για το καθαρισμό της Κυριακής 22 Μαΐου 2011 μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210 2434061-2-3

econews

Σχόλια