Καύσιμα: Δωρεάν ενημέρωση για τα φθηνότερα πρατήρια από τη WIND

0
10

Περιβάλλον, Ενέργεια, Οικολογία:

Στις δράσεις του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης που υλοποιούνται στο πλαίσιο της υπηρεσίας του πολίτη, συμμετέχει η WIND, δίνοντας στους συνδρομητές της δωρεάν πρόσβαση στη νέα υπηρεσία ενημέρωσης για τις τιμές των πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Η νέα αυτή καινοτόμα εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας είναι μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των καταναλωτών για τις τιμές βενζίνης.

Από σήμερα με ένα δωρεάν μήνυμα στον 5ψήφιο αριθμό «54151» όλοι οι συνδρομητές WIND έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν πλήρη ενημέρωση για τα 3 πιο φτηνά σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων στην περιοχή που επιθυμούν.

Παράλληλα, για όσους συνδρομητές διαθέτουν smartphone με λειτουργικό σύστημα android η εύρεση των συμφερότερων τιμών καυσίμων μπορεί να πραγματοποιηθεί απλά μέσω των νέων αντίστοιχων εφαρμογών. Οι υπηρεσίες παρέχονται από το παρατηρητήρια τιμών της ΓΓΕ καυσίμων.

Η WIND προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της δωρεάν πρόσβαση στη νέα αυτή ενημερωτική υπηρεσία ενώ σύντομα η εταιρεία θα ξεκινήσει και σχετική ενημερωτική καμπάνια προς όλη την πελατειακή της βάση.

econews

Σχόλια