ΔΕΗ: επίθεση σε Σαμαρά από ΓΕΝΟΠ και Σπάρτακο

0
15

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Σκληρή επίθεση προς τον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσαν ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και Σπάρτακος με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας πάνω στο ζήτημα της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ.

Η ΓΕΝΟΠ χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «γνήσιο εκφραστή των πραγματικών τσιφλικάδων», ο οποίος προτείνει «να ιδιωτικοποιηθεί το φιλέτο της ΔΕΗ ορυχεία, παραγωγή και εμπορία δηλαδή εκεί που είναι τα λεφτά και τα δίκτυα που δεν υπάρχει κέρδος να μείνουν στο κορόιδο τη ΔΕΗ».

«Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εν αντιθέσει με τον κύριο Σαμαρά με το ηθικό ανάστημα του συνδικάτου που δεν θυμήθηκε ξαφνικά σήμερα τον καταναλωτή, τον φτωχό και τον άνεργο (κάτι που με μια ματιά στην ιστοσελίδα μας αποδεικνύεται περίτρανα) γιατί οι δράσεις μας είναι εκατοντάδες αποκλειστικά για τους φτωχούς συνανθρώπους μας και τους ανέργους ξεκαθαρίζει ότι όσες πιέσεις και αν ασκηθούν για να ξεπουληθεί η τελευταία επιχείρηση του Ελληνικού λαού πρέπει να περάσουν από πάνω μας. Όσο για το ποιοι είναι τσιφλικάδες των ΔΕΚΟ οι μόνοι που δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν είναι αυτοί που συμπεριφέρθηκαν στη χώρα σαν να είναι τσιφλίκι τους», καταλήγει η ανακοίνωση του συνδικάτου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος».

Απαντώντας στη δήλωση Σαμαρά ότι «τα δίκτυα μεταφοράς και διανομής θα παραμείνουν υπό κρατικό έλεγχο, ενώ τα κομμάτια της ΔΕΗ θα πουληθούν σε Στρατηγικούς Επενδυτές» ο Σπάρτακος απάντησε ότι « εμμέσως πλην σαφώς και ούτε λίγο ούτε πολύ ο Πρόεδρος της Ν.Δ. μας λέει ότι προτίθεται να ξεπουλήσει την περιοχή μας, το Ενεργειακό Λεκανοπέδιο, παραδίδοντάς την στους Στρατηγικούς Επενδυτές!!! Εάν όλα αυτά δεν έχουν μέχρι στιγμής προβληματίσει και προϊδεάσει για το τι μαγειρεύει ο Πρόεδρος τότε…» και κατέληξε: «μετά από όλα όσα η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, αλλά και μετά το «Ζάππειο 2» διεφάνη για μία ακόμα φορά η οργανωμένη, ξεκάθαρη πρόθεσή τους, που έχει να κάνει με τη ΔΕΗ».

Σχόλια