Εθελοντικός καθαρισμός στη Σύρο

0
15

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

H MKO Υδροναύτες, σε συνεργασία με τοπικές αρχές και φορείς της Σύρου, διοργανώνουν καθαρισμό βυθού στην περιοχή του Γαλησσά Σύρου, την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Ταξιδεύουμε στη Σύρο και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με εθελοντές από το νησί με στόχο να συγκεντρώσουμε οτιδήποτε «ξένο» και επιβαρυντικό για το οικοσύστημα μίας από τις ομορφότερες παραλίες της χώρας μας.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της τριήμερης εκδρομής της οργάνωσης μας στην Σύρο, στα πλαίσια της Εκστρατείας Εθελοντικών Υποβρυχίων Καθαρισμών «Φωνή Βυθού» της ΜΚΟ Υδροναύτες και θα υποστηριχθεί τεχνικά από το καταδυτικό κέντρο Salt Water Diving. Την πρωτοβουλία αυτή αγκάλιασε το σύνολο των φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, οπού έσπευσαν να προσφέρουν την υποστήριξη τους για την προσπάθεια.

Παράλληλα με τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δράση αυτή, θα έχουμε τη δυνατότητα να εργαστούμε μαζί με αυτοδύτες και εθελοντές επιφανείας της περιοχής αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

Η συγκέντρωση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Γαλησσά, την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 10.00, όπου θα γίνει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο δράσης, τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα καθώς και για τις ομάδες εργασίας που θα συνεργαστούν με τους εθελοντές επιφανείας.

 

Πηγή: ydronaftes.gr

 

econews

Σχόλια