Εθελοντές καθάρισαν την παραλία Γλυφάδας

0
42

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με επιτυχία και σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο καθαρισμός της παραλίας της Γλυφάδας καθώς η ανταπόκριση των Δημοτών στην πρόσκληση της Ομάδας Εθελοντών Δήμου Γλυφάδας  «Έλα μόνος, με τους φίλους σου, τα παιδιά σου, να κάνουμε πιο όμορφη την παραλία της Γλυφάδας», ήταν μεγάλη.

Η δράση ήταν πρωτοβουλία του Δήμου, περιελάμβανε τον καθαρισμό περιμετρικά της ακτής αλλά και του βυθού και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, του Συλλόγου Προστασίας Ζώων και Περιβάλλοντος Ν. Αττικής Δασοπροστασία – Πυρόσβεση Γλυφάδας «Δικαίωμα Ζωής», του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση» καθώς και της Μ.Κ.Ο. «Υδροναύτες».

Δυναμικό παρών έδωσαν αθλητικοί, πολιτιστικοί φορείς, σύλλογοι καθώς και τα σχολεία της πόλης.
Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία Coca Cola 3E η οποία προσέφερε αναψυκτικά, νερό και χυμούς στους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν και προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους η οποία είχε καθοριστική σημασία για το εξαιρετικά επιτυχημένο αποτέλεσμα της πρώτης από μια σειρά ενεργειών οικολογικού χαρακτήρα που έχει προγραμματίσει ο Δήμος, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης της πόλης και ευαισθητοποίησης των πολιτών» τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης με την  ολοκλήρωση της δράσης.

econews

Σχόλια