Φυσικό αέριο: αυξήθηκαν τα νέα συμβόλαια σύνδεσης της ΕΠΑ Θεσσαλίας

0
56

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Aύξηση της τάξης του 145% παρουσίασαν το πρώτο τετράμηνο του έτους (Ιανουάριος – Απρίλιος 2011) τα νέα συμβόλαια σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου της ΕΠΑ Θεσσαλίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τμήμα Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Επιχείρησης Παροχής Αερίου, οι νέοι πελάτες ανήλθαν το πρώτο τετράμηνο στους 2.202, ενώ το σύνολο των πελατών της Εταιρείας στο τέλος Απριλίου έφθασε τις 46.987.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η εφαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής της ΕΠΑ Θεσσαλίας εξασφάλισε εξοικονόμηση για τους καταναλωτές φυσικού αερίου έναντι των ανταγωνιστικών καυσίμων για το σύνολο των ετών από την έναρξη λειτουργίας της εταιρίας. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την περίοδο θέρμανσης από τον Οκτώβριο 2010 έως και τον Απρίλιο 2011 για την κατηγορία κατανάλωσης Τ2 αυτόνομη οικιακή χρήση, διαπιστώνεται μια σημαντική εξοικονόμηση της τάξης του 31,20% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης».

Η ΕΠΑ Θεσσαλίας συνεχίζει τις προσφορές αναφορικά με τα τέλη σύνδεσης και παρέχει κίνητρα για σύνδεση σε όσους επιθυμούν να κάνουν χρήση του φυσικού αερίου εντός του 2011.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει δωρεάν τέλη σύνδεσης σε όσους επιθυμούν να συνάψουν συμβόλαιο σύνδεσης για οικιακή κεντρική θέρμανση. Το οικονομικό όφελος από την προσφορά κυμαίνεται από 1.550 έως 3.038 ευρώ ανά οικοδομή.

Πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές προσφορές που πραγματοποιεί η ΕΠΑ Θεσσαλίας αλλά και πληροφορίες σχετικά με την αγορά του φυσικού αερίου μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της ΕΠΑ Θεσσαλίας .

econews

Σχόλια