Τον Ποδηλατόδρομο Κομοτηνής εγκαινιάζουν Komotinistas και «Θράκας Ιππέας»

0
37

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τον ξεχασμένο ποδηλατόδρομο της Κομοτηνής θα βάψει και θα εγκαινιάσει το Σάββατο 7 Μαΐου στις 17:00 η εθελοντική κίνηση πολιτών Komotinistas σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας».

Όπως ενημερώνουν οι Komotinistas, στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης υπάρχει ποδηλατόδρομος, κατασκευασμένος πριν από 30 χρόνια με τα πιο σύγχρονα πρότυπα.

Μάλιστα βρίσκεται σε πολύ «στρατηγική» τοποθεσία, καθώς συνδέει πολλά σημεία-κλειδιά: Σχολή ΟΑΕΔ, ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο, Ολυμπιάδα Κομοτηνής, 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής, 1o Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis, 2ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής.

Ο ποδηλατόδρομος αυτός μπορεί να μην είναι μεγάλος, αλλά είναι από τους παλιότερους στη Βόρεια Ελλάδα και μπορεί να καταστεί άμεσα λειτουργικός.

Οι Komotinistas σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας» στη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων μοιράζανε εικονικές κλήσεις και έχουν καταφέρει να «καθαρίσουν» τον ποδηλατόδρομο από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Οι Komotinistas και ο «Θράκας Ιππέας» καλούν όλους τους φίλους του ποδηλάτου να μοιραστούν τη χαρά της προετοιμασίας και των εγκαινίων του Ποδηλατόδρομου Κομοτηνής.

Η συνάντηση θα γίνει μπροστά από το 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής (πρώην 2ο ΤΕΕ) στις 17:00 και οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν μαζί τους γάντια, σκούπες και φαράσια.

econews

Σχόλια