Καθαρισμός παραλίας Σχινιά στις 8 Μαΐου – Συμμετοχή της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα

0
18

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Την Κυριακή 8 Μαΐου στις 10:30 π.μ., η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συμμετέχει ενεργά σε εκστρατεία καθαρισμού ακτών και άλλων φυσικών περιοχών «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»  και καλεί όλες και όλους σας στον καθαρισμό της παραλίας του Σχοινιά με απώτερο σκοπό την προστασία μίας εκ των πολλών Προστατευόμενων Περιοχών της Ελλάδας.

Με την ευκαιρία της επετείου της 9ης Μαΐου (Ημέρας της Ευρώπης) και το γεγονός ότι το 2011 έχει ανακηρυχθεί από την Ε.Ε. ως το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού, η εκστρατεία αυτή αποτελεί μια εθελοντική πρωτοβουλία σε Ευρώ- μεσογειακό επίπεδο που το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS συντονίζει για 16η συνεχή χρονιά!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν  στην προσπάθεια αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα http://ec.europa.eu/ellada/news/news/20110427_sxoinias_el.htm, το αργότερο έως την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Όποιος δεν διαθέτει δικό του μέσο, μπορεί να κλείσει θέση στο πούλμαν που θα ξεκινήσει από το Σταθμό Λαρίσης στις 09:00 πμ, δηλώνοντάς το στη σχετική φόρμα συμμετοχής και στέλνοντας την το αργότερο έως την Τετάρτη 4 Μαΐου.

econews

Σχόλια