Αναδάσωση στην Παιανία με εθελοντική συμμετοχή εργαζομένω​ν από Carrier

0
27

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η Carrier N.A. Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε. και η Carrier Frigel Αποστόλου Α.Ε. πραγματοποίησαν με επιτυχία εθελοντικό πρόγραμμα αναδάσωσης την Κυριακή 10 Απριλίου στο Λόφο Βουή στον Υμηττό, σε συνεργασία με το Δήμο Παιανίας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ενεργά  πενήντα (50) περίπου εργαζόμενοι, συγγενείς και φίλοι της Carrier, φυτεύοντας συνολικά περισσότερα από 150 μικρά πεύκα.

Η Carrier ανέλαβε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία σε μια προσπάθεια προαγωγής της ποιότητας ζωής στις πόλεις, για ένα περιβάλλον πιο πράσινο, πιο όμορφο και πιο ανθρώπινο. Στη διεξαγωγή της αναδάσωσης, το σημαντικότερο ρόλο διαδραμάτισε η εθελοντική συμμετοχή των ανθρώπων της Carrier αλλά και η βοήθεια του Σώματος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Την πρωτοβουλία στήριξαν με την παρουσία τους η Γενική Διευθύντρια της Carrier N.A. Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε. κ. Κατερίνα Δήμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Carrier Frigel Αποστόλου Α.Ε κ. Σταύρος Τσάβαλος καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Παιανίας κ. Άρης Αποστόλου και Γιώργος Μητροθανάσης.

Ενεργοί υποστηρικτές στην προσπάθεια αυτή ήταν οι εταιρείες CocaCola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και Kraft Food Hellas με σοκολάτες και μπισκότα ΠΑΥΛΙΔΗΣ.

Οι άνθρωποι της Carrier χάρηκαν τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της δεντροφύτευσης, ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συνεργασίας, αναδεικνύοντας το αίσθημα της προσωπικής ευθύνης στη δημιουργία μιας επιπλέον εστίας πρασίνου. Στο τέλος της ημέρας, όλοι μαζί αντάλλαξαν απόψεις για αντίστοιχες δράσεις και δεσμεύτηκαν για την ενεργή παρουσία τους μελλοντικά σε παρόμοιες ενέργειες.

econews

Σχόλια