Περιβάλλον και πολιτισμός: συνάντηση εργασίας υπό τον πρωθυπουργό

0
3

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Συνάντηση εργασίας στο γυάλινο κτίριο του Ολυμπιακού Πόλο Φαλήρου, θα έχει σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, σήμερα το απόγευμα ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, με αντικείμενο τις τοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την άθληση στην Αττική.

Στη συνάντηση εργασίας με τον πρωθυπουργό θα συμμετάσχουν η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, ο υφυπουργός Υγείας, Χρήστος Αηδόνης, Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς υπουργείων, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός καθώς και εκπρόσωποι φορέων και ειδικοί στα ζητήματα αυτά.

Κατά τη συνάντηση εργασίας θα συζητηθούν ο ρόλος του πολίτη, της αυτοδιοίκησης και της κυβέρνησης για την ανάπτυξη δράσεων που αφορούν στο περιβάλλον, τον πολιτισμό και την άθληση καθώς και οι συνέργειες πολιτών και Πολιτείας για την υποστήριξη συλλογικών πρωτοβουλιών και επίλυσης των υπαρχόντων προβλημάτων και εμποδίων.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η συνάντηση εργασίας θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ και δεν θα υπάρχει φωτογραφική και τηλεοπτική κάλυψη.

econews

Σχόλια