Εκστρατεία για την καθαριότητα στις Σέρρες

0
79

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

Με μια νέα καμπάνια ενημέρωσης καλεί ο δήμος Σερρών και συγκεκριμένα η αντιδημαρχία Καθαριότητας, τους κατοίκους της πόλης να «σκεφτούν καθαρά».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», στόχος της καμπάνιας είναι η αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς αλλά και η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγός της συγκεκριμένης προσπάθειας, είναι ο κανονισμός καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο, αυτό το μήνα.

Ήδη, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παντελής Χράπας, ξεκίνησε  την ενημέρωση των πολιτών με πρώτους σταθμούς την αγορά της πόλης και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους υπεύθυνους των οποίων θα παραδώσει επιστολή ενημερωτικής της προσπάθειας αλλά και των διατάξεων του κανονισμού που οφείλουν να τηρήσουν στο χώρο της δραστηριότητάς τους, ώστε αυτός να είναι διαρκώς καθαρός.

Η δημοτική αρχή καλεί όλους τους πολίτες να «σκεφθούν καθαρά», να αναλάβει ο καθένας το δικό του μερίδιο ευθύνης κρατώντας καθαρό το μικρο-περιβάλλον του (κατοικία, χώρο εργασίας) ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον καθαρό και πολιτισμένο.

 

econews

Σχόλια