ΕΒΕΑ: συνέδριο για την «πράσινη επιχειρηματικότητα» την Παρασκευή

0
5

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Think Green» σας προσκαλεί στο Συνέδριο με θέμα: «Think Green και Πράσινη Επιχειρηματικότητα», την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011 και ώρα 9:30 π.μ. στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αίθουσα ΕΡΜΗΣ, 6ος όροφος).

Στόχος του Προγράμματος είναι η αντιμετώπιση, στο μέτρο του δυνατού, των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ρύπανση κ.α.) της λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με έμφαση σ’ αυτές που έχουν έδρα σε υποβαθμισμένες αστικές περιοχές στην περιφέρεια του Ε.Β.Ε.Α. και την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και της οικολογικής νοοτροπίας στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Φιλοδοξία του Έργου είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ανάληψη αντίστοιχων πρωτοβουλιών, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, από φορείς της χώρας που εμπλέκονται με ποικίλους τρόπους με τη λειτουργία των ΜΜΕ και να συμβάλει, γενικότερα, στη διάδοση περιβαλλοντικά φιλικών πρακτικών αναφορικά με το επιχειρείν.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το Δελτίο Συμμετοχής και να το αποστείλουν στο Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης του Ε.Β.Ε.Α., Ακαδημίας 7, 4ος όροφος, τηλ.: 210 3382245, 210 3382356, e-mail: nellie@acci.gr ,fax: 210 3626644 & 210 3624643.

Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

econews

Σχόλια