Αλιεία: επίσκεψη Δαμανάκη στην Κύπρο

0
7

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Δύο μέρες στην Κύπρο, στις 28 και 29 Απριλίου, θα βρεθεί η επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κυρία Μαρία Δαμανάκη, όπου θα έχει πλήθος επαφών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr, η κ. Δαμανάκη θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο, κ. Δ. Χριστόφια, με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Μάριο Καρογιάν, τον υπουργό Εξωτερικών, κ. Μάρκο Κυπριανού, και τον υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κ. Δ. Ηλιάδη, με τον οποίο θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

Επιπλέον η κ. Δαμανάκη θα συναντηθεί με τους ψαράδες, τους εκπροσώπους των αγροτικών οργανώσεων, τους θαλασσοκαλλιεργητές, τους πεστροφοκαλλιεργητές και τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Εργοδοτών Αλιείας «Τράτες».

Το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης η Ελληνίδα Επίτροπος θα παραχωρήσει ομιλία με θέμα: «Η Ευρώπη και το ευρώ: Υπερβαίνοντας την κρίση».
Σημειώνεται ότι πριν αναχωρήσει από την Κύπρο θα έχει συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών και του Κυπριακού Επιμελητηρίου και με την υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων κυρία Ερατώ Κοζάκου –  Μαρκουλή, ενώ θα συμμετάσχει και στην τελετή των εγκαινίων του Αλιευτικού Καταφυγίου στο Ζύγι.

econews

Σχόλια