Τα ποδήλατα «κατέκτησαν» τον Πύργο

0
7

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες, οι δημότες Πύργου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μια «Βόλτα στον Πύργο με ποδήλατο», μια πρωτοβουλία για να αναδειχθούν εναλλακτικοί και φιλικοί τρόποι μετακίνησης μέσα στην πόλη.

Όπως επισήμαναν οι διοργανωτές «αποτελεί πραγματικότητα ότι οι περισσότερες πόλεις της Ελλάδας αντιμετωπίζουν έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, με απουσία υποδομών για τους ποδηλάτες.

Σε μια εποχή που το περιβάλλον καθημερινά επιβαρύνεται, που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την ελληνική οικογένεια και η καθημερινότητα μας υποβαθμίζεται, το ποδήλατο ενδεχομένως να αποτελεί μια μικρή διέξοδο.

Η συμμετοχή των φίλων στη δράση «Βόλτα στον Πύργο με ποδήλατο» μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες, που σκοπό θα έχουν να μας ενώσουν  και να αναδείξουμε ζητήματα που μας απασχολούν καθημερινά».

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όσους συμμετείχαν , καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια τους τη Δημοτική Αστυνομία, τα μέλη του Ποδηλατικού Τριαθλητικού Συλλόγου Πύργου και γενικότερα όσους τους στήριξαν.

Πηγή iliatora.gr

econews

Σχόλια