Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: 28/4 με 15/5 στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος»

2
125

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η 57η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς προτάσσει και εφέτος την προστασία του περιβάλλοντος με δεδομένο ότι η ύπαρξή του αποτελεί ζητούμενο καθημερινό.

Ένας από τους σκοπούς της φετινής διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το φυσικό περιβάλλον, το λουλούδι και την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, μικρούς και μεγάλους, για ένα καλύτερο αύριο..

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Γ. Χιωτάκης, η Πρόεδρος κ. Ελευθερία Λιαπάκη και το Δ.Σ της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς θα παρουσιάσουν και φέτος, στην 57η Ανθοκομική, μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως καθιερώθηκαν τα τελευταία χρόνια. Εκδηλώσεις για τα λουλούδια αλλά και το δάσος, με στόχο την εκπαίδευση, τις ορθολογικότερες αγορές αλλά και την προσωπική ενασχόληση. Όπως κάθε χρόνο, τα εκθεσιακά περίπτερα είναι «θεματικά», με στόχο να δώσουν ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο και τη βεράντα μας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!

Παράλληλα, μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων θα ολοκληρώσει την «βόλτα» στο Άλσος για τους επισκέπτες, μέσα στα αρώματα και τα χρώματα του προαστίου που σήμα κατατεθέν του έχει το Πράσινο, την Κηφισιά!

Οι Έλληνες παραγωγοί, που επί σειρά ετών έχουν αναδείξει την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ως κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής Ανθοκομίας, φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, φέρνοντας στις καλύτερες τιμές πάνω από 2000 διαφορετικά είδη φυτών κυρίως ελληνικής παραγωγής. Επίσης ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει χρήσιμα στοιχεία για τα περίπου 6000 είδη φυτών τα οποία είναι αυτόχθονα της Ελληνικής Χλωρίδας και ιδιαίτερα για τα ενδημικά που παρουσιάζουν ερευνητικό ενδιαφέρον, ενώ κάποια από αυτά κινδυνεύουν με εξαφάνιση!

Η 57η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» (τέρμα ηλεκτρικού σιδηροδρόμου- παλιός «τροχονόμος») από 28 Απριλίου (οι πύλες της θα ανοίξουν 6:30μ.μ) έως 15 Μαΐου 2011, καθημερινά από 10π.μ έως 10μ.μ.

econews

2 Σχόλια

  1. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ?ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ.ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΤΗΛ.ΜΟΥ 6945473244 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Comments are closed.